Rezervacija

Srečanja

ZGODBE
DOŽIVETIJ

Srečanja
1857
Zgodbe doživetij

Naj si bo dogodek z vašimi najdražjimi, srečanje z družinskimi člani ali poslovnimi partnerji – prepustite se temu trenutku in vašim gostom. Nam pa zaupajte kulinarično razvajanje v pristnem domačem okolju.

Kulinarika in vino
Zgodbe doživetij
Citat

Pri nas ste dobrodošli vsi, ne glede na starost, status… Vsakemu gostu se posvetimo na njegov način. Vsak dogodek je svoja zgodba, znova in znova.

Mož Tomaž

Gostilna Mihovec

DOŽIVITE Z NAMI



Družinska srečanja in praznovanja

Družinska srečanja in praznovanja

Naši gostje prihajajo k nam skozi celoten »krog življenja« – rojstvo otroka, krst, birma, vaš rojstni dan, praznovanje abrahama ali obletnica poroke – vsak dogodek si zasluži posebno pozornost.

Poroka in drugi večji dogodki

Poroka in drugi večji dogodki

Civilna poroka ali samo svečana poročna večerja in zabava – naj bo edinstvena, vi pa sproščeni in brezskrbni. Zato vam jo pomagamo celovito načrtovati – vse od sestave kulinarično-vinske zgodbe, glasbene in svetlobne kulise, fotografa, do cvetličarja in dekoracije prostora, ki bo vas in goste popeljala v edinstveno doživetje. Ta dan se vam posvetimo v celoti.

Poslovni dogodki

Poslovni dogodki

Poslovno kosilo s partnerji, »team-building« srečanje s sodelavci na kuharskem tečaju, seminar, predavanje ali poslovni sprejem podjetja, ki ga želite drugačnega od običajnih. Samo streljaj iz Ljubljane, v zavetju narave in domačnosti, kjer vam omogočamo mir in zasebnost, da se lahko prepustite poslovnim izzivom. Na voljo vam je tudi dvorana z odrom in sodobno tehniko za uspešno izvedbo poslovnega dogodka.

Catering

Catering

Doživetje Mihovčevih dobrot na vašem dogodku na vaši lokaciji, naj si bo VIP ali zasebni dogodek z zaključeno družbo. Z nič manj ljubezni in skrbnosti jih bomo pripravili, dostavili in na kraju še dodali piko na »i« našim domačim dobrotam.

Prevozi

Prevozi

Nismo prevozno podjetje, a če potrebujete prevoz skupine gostov iz hotela v Ljubljani ali prevoz domov v okolici Ljubljane, bomo to z veseljem storili s sodobnim poslovnim enoprostorcem.

Naslednje doživetje
Prejšnje doživetje

PODARITE
DARILNI BON

Podarite svojim bližnjim kulinarično doživetje in svoj čas – to povezuje in osrečuje.

Naročite

IZBERITE PROSTOR PO MERI



Jernejeva dvorana

Jernejeva dvorana

Za večje skupine do 130 gostov, kjer tudi oder in sodobna tehnika sledita potrebam vašega dogodka.

Aljaževa soba

Aljaževa soba

Za družbe do 30 ljudi, katero krasijo fotografije velikega slovenskega duhovnika in pisatelja Jakoba Aljaža.

Ivankina sobca

Ivankina sobca

Za posebne goste, kjer ne manjka intime in pristnega Mihovčevega vzdušja za omizje do 7 oseb.

Jožkova sobca

Jožkova sobca

V svoje zavetje sprejme manjše družbe do 10 oseb za zaprtimi vrati.

Vrtna terasa

Vrtna terasa

Ko mati narava omogoča, pa tudi na terasi v objemu kostanjev in lip z lepim razgledom na Polhograjske dolomite, Šmarno goro in celo Triglav. Na terasi lahko pogostimo od 130 do 200 oseb, vse je odvisno od vaših želja in razporeditve.

Naslednji prostor
Prejšnji prostor